Zon, zee, strand

Waar denk jij precies aan bij de ideale zonvakantie? Precies! Aan het strand, de branding van de golven en de wind in je haren. Een kleurtje pakken en als het kan nog wat beweging krijgen. Hoe besteed jij je vakantie in de zomer?

1. Zon

Wanneer je naar het strand gaat ga je natuurlijk voor de zon. Even bijkomen van een lange werkdag en bruin worden. Vergeet niet jezelf goed in te smeren wat dit is heel belangrijk. Minimaal factor 50 als je het hele jaar nog niet in de zon bent geweest. Zo kun je nog langer van de zon genieten de rest van je vakantie.

2. Zee 

Ook ga je natuurlijk zwemmen. Neem en duikbril mee en geniet van de onderwaterwereld voor wonderschone vissen. Of huur een jetski en ga er even flink op los. Knal over het water met hoge snelheid!

3. Strand

Over actief doen gesproken. Op het strand kun je natuurlijk ook je even goed uitleven. Je kunt een bijvoorbeeld een kite kopen waarmee je kunt springen stunts mee kunt uitvoeren. Wel altijd even oppassen dat er niemand in de buurt is zodat je niemand bezeerd tijdens het kiten.

Wat doe jij op je vakantie? Laat het weten in de reacties.